< THE BUILDING Kunst Werkt! Art works!   HOME < MARJOLEIN DE GROEN
HOME = beeldende kunst

PAGE > foto's

PAGE > films

PAGE > projecten

PAGE > tentoonstellingen

PAGE > tekeningen

PAGE > luchten

 
foto's Yvonne Zijp

PAGE >informatie


MAIL >
contact

Denkkamer
Hoewel ondernemers steeds meer op zoek gaan naar verborgen creativiteit en inspiratie wordt daarbij de eigen werkplek vaak vergeten. Pragmatische overwegingen (kosten en beschikbare ruimte) leiden ertoe dat de werkplek vooral efficiënt en doelmatig ingericht moet zijn. Dat geldt niet alleen voor de eigen werkplek maar ook vaak voor de gemeenschappelijke ruimtes zoals bedrijfsrestaurant, vergaderruimten, wachtkamers etc.

Voor wie suf wordt van de grijze vergaderruimtes, in het eigen kantoor of in de talloze conferentieoorden en wegrestaurants. Wie even genoeg heeft van systeemplafonds en reproducties aan de muur. Voor wie eens wil zitten op een andere stoel, aan een andere tafel is er nu een tijdelijke denk- en vergaderkamer ingericht in museum het Valkhof in Nijmegen.
The Building heeft deze denk- en vergaderkamer ingericht om ondernemers, bedrijven en instellingen de gelegenheid te geven voor één keer op
vreemde bodem te vergaderen. De kamer biedt meer dan tafel en stoelen. Het is een plek om eens anders tegen de dingen aan te kijken en is
wellicht inspirerend voor het oplossen van problemen en het ontwikkelen van ideeën. De Denkkamer bevindt zich midden in de tentoonstelling Kunst Werkt!

Groepstentoonstelling "Kunst Werkt!" Museum Valkhof (Nijmegen) 2006

Thinking Room
Although companies search more and more for hidden creativity and inspiration, they forget their own working environment. Costs and space-issues lead to an efficient working-area, in the personal working spaces as well as in cantines, conference-rooms, waiting-rooms etc.

For who gets grey of the greyness, system-ceilings and reproductions the Building made a temporary thinking- and conference-room in the Valkhof Museum in Nijmegen.
Companies and institues can have their conferences on strange ground for once. The room offers more than a table and chairs. It is a space designed for different views, inspiring for problem-solving and developing new ideas.

Groupexhibition "Art works!"
Valkhof Museum (Nijmegen) 2006